Ahad, 2 Januari 2011 | By: akubest501

Mega TT Kelab Persona

1.1.2011 telah berlangsungnya Perhimpunan Kelab-kelab Persona Seluruh Malaysia bertempat di Stadium Hang Jebat Melaka..Perhimpunan ini telah dianjurkan oleh sebuah kelab yang baru iaitu Proton Persona Elegance Owner Club (PPEOC)..Penganjuran kali ini adalah untuk mengumumkan secara rasminya PPEOC akan menjadi sebuah kelab yang berdaftar...

Perhimpunan ini juga telah mendapat sambutan yang hangat daripada pemilik-pemilik proton persona seluruh Malaysia...Sebanyak lebih kurang 110 buah proton persona telah mengambil bahagian...Antara kelab-kelab yang mengambil bahagian ialah PPEOC, PPOC, TPCC, NPOC dan PERSONARIST...Perhimpunan ini amat berjaya dan telah mencapai tujuan dan matlamatnya iaitu untuk mengeratkan silaturrahim antara kelab pemilik persona...Tahniah diucapkan kepada semua yang hadir...Anda semua memang sempoi...

1 Family

Banyaknya...

Mengancam...

Antara Kelab yang support..

Feewitttt...Siapa ni?

PPEOC

NPOC

PPOC

TPCC

PERSONARIST

Hehehe...

Meeting...

Makan...

Meeting Gempak...


5 Orang telah komen di sini:

Amy Syaquena berkata...

Bestnya kalau ada TT besar2an macam nie...anyway happy new year n amy follow sini..salam kenal ye..

Amy Syaquena berkata...

Baru perasan pic husband kak hidayah ke..

akubest501 berkata...

mmg best join TT ni....
yup, husband dia la ni...hehehe

nik rosmawati berkata...

wah..bolh join kalau mcm ni.kami pun guna persona elegent :)

akubest501 berkata...

boleh sgt2....join jer kami kat facebook...
www.facebook.com/ppeoc
atau
www.ppeoc.my