Ahad, 9 Januari 2011 | By: akubest501

Club Med 2010

Tahun lepas, aku menjadi guru pengiring bagi program sukan memanah Sk Cherating di Club Med Cherating...Program ini berlangsung selama tiga tahun bermula 2010 sehingga 2012..Seramai 15 orang murid telah mengambil bahagian dalam program ini...Program ini diadakan pada setiap hari selasa...

Pada tahun ini, aku masih lagi ditugaskan untuk terus mengiring murid-murid yang terlibat...Program pada tahun ini akan bermula pada 18 januari 2011...








9 Orang telah komen di sini:

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

waa..bestnye jadi cikgu memanah,,,hehe...syed penah dengar,klau kite memanah ni dpt pahala..betul ke..??

akubest501 berkata...

syed: ye kot....sbb memanah ni amalan nabi dan para sahabat dulu....

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

betul2,,syed pown dngar cite mcm 2 gk dari cikgu memanah kt skolah Syed,,,,

iniialahaku berkata...

cambest je..g club med kot..nk g prktikum sna ah..haha..leh club med..tpi sygg....

mie berkata...

best tu..
bertuah ajdi cikgu...
heheee

dotblogspotdotkom berkata...

dapat lepak kat sini...bes gak yee... tenang kan kepala yg berserabut nih... huhuhu

akubest501 berkata...

syed: mmg betul lah tu kan...

iniialahaku: ramai jer aku tgk student2 buat praktikalm kat situ...

mie: ada pro dan kontra jd cikgu ni...cikgu2 mesti faham...

dotblogspot: sila la dtg lagi...i like!!!

NoiJem berkata...

mengiring je ke? tak join memanah skali?

akubest501 berkata...

maksu: budak memanah, kita pun memanah jgk lah...boring kalau tgk jer....