Rabu, 5 Mei 2010 | By: akubest501

Persona Elegance Silverku....

Salam semua kawan-kawan...Dah lama aku tak update blog aku ni...Bukan malas nak update, tapi aku terlupa password blog aku ni...berbula-bulan aku fikir...hari ni baru la aku dapat password yang betul...Huhuhu...Macam-macam hal...Di sini aku tak nak menulis panjang...Cuma aku nak perkenalkan kereta pertamaku kat korang sumer...Hehehe...Bukan nak bermegah-megah, tapi sekadar berkongsi kegembiraan dan kesyukuranku kepada Illahi di atas rezki yang dikurniakan oleh-Nya...

Kereta pertama dalam hidup aku ni ialah keluaran Proton iaitu Persona Elegance 1.6, Genetic Silver, H-Line Spec yang berharga RM59,499...Di bawah ni aku uploadkan gambar-gambarnya....










3 Orang telah komen di sini:

LoRd oF eYD berkata...

NO PLAT?EHHE

akubest501 berkata...

TAY3373......

Tanpa Nama berkata...

salam der..nice blog der..nk tnye tinted kete lu tu bpe persen..?gua nk buat same mcm tu..trm ksh der